F25963. Lastbilssläp 40 fots container

Oregistrerat lastbilssläp med 40 fots high cube container.
Mått container:
längd 12,19 meter
bredd 2,44 meter
höjd 2,9 meter

Inte funktionstestad.

***OBS! Visning sker efter anmälan, vid intresse var god kontakta Mattias Lindgren senast 2019-06-14 Kl. 14:00 via mail mattias.lindgren@kronofogden.se***

Vi kan inte erbjuda frakt på detta objekt men du är välkommen att hämta ut det på samma plats som visningen.

Vi lämnar inga garantier för funktion, ursprung, kvalitet eller äkthet. Alla objekt säljs i befintligt skick och det är ditt ansvar att noga undersöka objektet vid visningen.

Varunr F25963

Auktion avslutad!
18 Juni 2019 09:40

Återropad

Utrop 60000 SEK

Webauktion

Avslutad

Information

Visning

Sker måndagen den 17 juni mellan 12:00 och 12:30 på Rörås, 27 kilometer från Jörn .

Visningsinfo

Visning sker efter anmälan, vid intresse var god kontakta Mattias Lindgren senast 2019-06-14 Kl. 14:00 via mail mattias.lindgren@kronofogden.se

Utlämning

Sker torsdagen den 20 juni mellan 12:00 och 12:30 på Rörås, 27 kilometer från Jörn .

Utlämning

sker enligt överenskommelse med Mattias Lindgren på mail mattias.lindgren@kronofogden.se

Avgifter

Inga avgifter tillkommer!

Övrig information

• För att registrera dig som kund måste du ha ett svenskt person- eller organisationsnummer.

• Allt vi säljer säljs i befintligt skick. Vi kan inte lämna garantier för funktion, ursprung, kvalitet eller äkthet. För att du ska känna dig trygg att lägga bud har vi visningar av allt vi säljer. Var och när visningen är står i annonsen.

• Reglerna i distansavtalslagen gäller inte när du handlar av oss.

• Det vi säljer via nätauktion kan du bara lämna bud på via vår auktionssajt. Dina bud är bindande och vi avgör om ett bud kan godtas.

• Du ska betala det du köpt inom två dagar. Var och när du sedan kan hämta ut det står i annonsen. Om du hämtar egendomen senare kan det tillkomma en kostnad för magasinering. Om egendomen inte hämtas så skrotas den, även om du har betalat. Först får du dock en påminnelse om att hämta ut egendomen.

• I vissa fall kan vi skicka det du köpt. Då framgår det i annonsen. Fraktkostnad ingår inte i budet utan betalas av dig som vunnit budgivningen. Kronofogden erbjuder ingen försäkring. All frakt sker på köparens risk.

• För att ingen ska tvivla på vår opartiskhet får ingen anställd vid Kronofogden köpa egendom vid exekutiv försäljning.

• Att någon har överklagat ett beslut påverkar inte omedelbart försäljningen. Däremot kan domstolsbeslut i vissa fall påverka dig som köpare. Det är framförallt på två sätt: domstolsbeslut om hävning och domstolsbeslut om inhibition.

FULLSTÄNDIGA VILLKOR

RÄTTSINFORMATION

Betaltjänst

Nu kan du även betala våra fakturor med bla kortbetalning direkt här på nätet. Logga in på "Mina sidor" för mer information.