F26103. Elverk Ernstpower

Ernstpower Generating Set No. 20.072-1. Det står MTU på motorn.

Brukad cirka 272 arbetstimmar. Enligt uppgift från nuvarande ägare har objektet underhållskörts regelbundet.

Elverk som tidigare ägts av Arlanda. Enligt ägaren saknar elverket miljöklassning, varpå Arlanda sålt den. Elverket står på en lastbilstrailer, har LGF skylt.

Inte startad eller funktionstestad av Kronofogden. Enligt nuvarande ägare ska elverket fungera, detta är dock inte några uppgifter som kan verifieras.

Vi kan inte erbjuda frakt på detta objekt men du är välkommen att hämta ut det på samma plats som visningen.

Objektet har ingått i momspliktig verksamhet och budgivning sker inklusive moms. Uppgift om betalning med specificerad moms utfärdas efter begäran från dig som kund.

Vi lämnar inga garantier för funktion, ursprung, kvalitet eller äkthet. Alla objekt säljs i befintligt skick och det är ditt ansvar att noga undersöka objektet vid visningen.

Visning sker 2019-06-26 Kl. 09:30-10:00 efter anmälan, vid intresse var god kontakta Kenneth Carlsson senast 2019-06-25 kl. 14:30. Mail: kenneth.carlsson@kronofogden.se

Varunr F26103

Auktion avslutad!
27 Juni 2019 10:30

Återropad

Utrop 300000 SEK

Webauktion

Avslutad

Information

Visning

Sker onsdagen den 26 juni mellan 09:30 och 10:00 på Ca 20 km från Västerås.
Ca 20 km från Västerås. Fås vid anmälan.
Vid intresse av att se detta objekt: anmäl dig till kenneth.carlsson@kronofogden.se senast 2019-06-25 klockan 14.30

Avgifter

Inga avgifter tillkommer!

Övrig information

• För att registrera dig som kund måste du ha ett svenskt person- eller organisationsnummer.

• Allt vi säljer säljs i befintligt skick. Vi kan inte lämna garantier för funktion, ursprung, kvalitet eller äkthet. För att du ska känna dig trygg att lägga bud har vi visningar av allt vi säljer. Var och när visningen är står i annonsen.

• Reglerna i distansavtalslagen gäller inte när du handlar av oss.

• Det vi säljer via nätauktion kan du bara lämna bud på via vår auktionssajt. Dina bud är bindande och vi avgör om ett bud kan godtas.

• Du ska betala det du köpt inom två dagar. Var och när du sedan kan hämta ut det står i annonsen. Om du hämtar egendomen senare kan det tillkomma en kostnad för magasinering. Om egendomen inte hämtas så skrotas den, även om du har betalat. Först får du dock en påminnelse om att hämta ut egendomen.

• I vissa fall kan vi skicka det du köpt. Då framgår det i annonsen. Fraktkostnad ingår inte i budet utan betalas av dig som vunnit budgivningen. Kronofogden erbjuder ingen försäkring. All frakt sker på köparens risk.

• För att ingen ska tvivla på vår opartiskhet får ingen anställd vid Kronofogden köpa egendom vid exekutiv försäljning.

• Att någon har överklagat ett beslut påverkar inte omedelbart försäljningen. Däremot kan domstolsbeslut i vissa fall påverka dig som köpare. Det är framförallt på två sätt: domstolsbeslut om hävning och domstolsbeslut om inhibition.

FULLSTÄNDIGA VILLKOR

RÄTTSINFORMATION

Betaltjänst

Nu kan du även betala våra fakturor med bla kortbetalning direkt här på nätet. Logga in på "Mina sidor" för mer information.