F27998. Tågvagn, sovvagn

Sovvagn modell WLAB
Längd 26,4 m
11 rum med 3 bäddar i varje rum, totalt 33 bäddar
1 pentry
2 toaletter med tvättställ
Boggierevision är gjord 2008 och hjulen är reviderade 2007 enligt uppgift av ägaren. Ingen dokumentation finns.
Inte funktionstestad.

Observera att lösa inventarier och andra lösa föremål på bilderna inte ingår i försäljningen.

Iakttagna fel/brister
Underhållsstatus på vagnarnas komponenter saknas
Underhållsinstruktioner saknas.

OBS!
Annonsen är uppdaterad 2019-09-12, kl. 13:25 med information om visning: Föranmälan för visning krävs till Roine Andersson på telefon 010-5797213 eller till e-post "roine.andersson@kronofogden.se" senast 2019-09-23, kl 16:00.

Observera att tågvagnen ska transporteras bort från nuvarande plats (Banvallen Uddevalla Centralstation) på köparens bekostnad omgående efter fullgjord betalning. Kostnadsansvar för uppställning övergår till köparen efter auktionsdagen. Särskild behörighet krävs för att vistas på bangården.

Objektet har ingått i momspliktig verksamhet och budgivning sker inklusive moms. Uppgift om betalning med specificerad moms utfärdas efter begäran från dig som kund.

Vi lämnar inga garantier för funktion, ursprung, kvalitet eller äkthet. Alla objekt säljs i befintligt skick och det är ditt ansvar att noga undersöka objektet vid visningen.

Varunr F27998

Auktion avslutad!
26 September 2019 13:30

Återropad

Utrop 250000 SEK

Webauktion

Avslutad

Information

Visning

Sker tisdagen den 24 september mellan 14:00 och 15:00 på Banvallen Uddevalla Centralstation.
Föranmälan för visning krävs till Roine Andersson på telefon 010-5797213 eller till e-post roine.andersson@kronofogden.se senast 2019-09-23, kl 16:00.

Avgifter

Inga avgifter tillkommer!

Övrig information

• För att registrera dig som kund måste du ha ett svenskt person- eller organisationsnummer.

• Allt vi säljer säljs i befintligt skick. Vi kan inte lämna garantier för funktion, ursprung, kvalitet eller äkthet. För att du ska känna dig trygg att lägga bud har vi visningar av allt vi säljer. Var och när visningen är står i annonsen.

• Reglerna i distansavtalslagen gäller inte när du handlar av oss.

• Det vi säljer via nätauktion kan du bara lämna bud på via vår auktionssajt. Dina bud är bindande och vi avgör om ett bud kan godtas.

• Du ska betala det du köpt inom två dagar. Var och när du sedan kan hämta ut det står i annonsen. Om du hämtar egendomen senare kan det tillkomma en kostnad för magasinering. Om egendomen inte hämtas så skrotas den, även om du har betalat. Först får du dock en påminnelse om att hämta ut egendomen.

• I vissa fall kan vi skicka det du köpt. Då framgår det i annonsen. Fraktkostnad ingår inte i budet utan betalas av dig som vunnit budgivningen. Kronofogden erbjuder ingen försäkring. All frakt sker på köparens risk.

• För att ingen ska tvivla på vår opartiskhet får ingen anställd vid Kronofogden köpa egendom vid exekutiv försäljning.

• Att någon har överklagat ett beslut påverkar inte omedelbart försäljningen. Däremot kan domstolsbeslut i vissa fall påverka dig som köpare. Det är framförallt på två sätt: domstolsbeslut om hävning och domstolsbeslut om inhibition.

FULLSTÄNDIGA VILLKOR

RÄTTSINFORMATION

Betaltjänst

Nu kan du även betala våra fakturor med bla kortbetalning direkt här på nätet. Logga in på "Mina sidor" för mer information.