F28947. Motorbåt Bavaria Sport

Motorbåt Bavaria sport årsmodell 2013.
29 fot (cirka 9 meter).
Diesel motor Volvo Penta motor D6 310.
Vikt cirka 5 ton.
Släpvagnen (30 km/h) som båten står uppställd på ingår.
Ej gått i sjö sedan 2013.
Inte startad eller funktionstestad.
Ytterligare bilder finns i bifogad fil.

Observera att deltagande på visningen kräver obligatorisk föranmälan. Anmälan om deltagande på visningen skall göras till patrik.blomqvist@kronofogden.se eller på tel 010-572 37 85 senast 2019-10-28 klockan 12:00. Båten finns i Kil, Värmland.

Vi kan inte erbjuda frakt på detta objekt men du är välkommen att hämta ut det på samma plats som visningen.

Vi lämnar inga garantier för funktion, ursprung, kvalitet eller äkthet. Alla objekt säljs i befintligt skick och det är ditt ansvar att noga undersöka objektet vid visningen.

Varunr F28947

Dokument

Kompletterande bilder F28947.pdf

Auktion avslutad!
30 Oktober 2019 12:45

Återropad

Utrop 1500000 SEK

Webauktion

Avslutad

Information

Visning

Sker måndagen den 28 oktober mellan 14:30 och 15:00 på Föranmälan till Patrik Blomqvist.
Observera att deltagande på visningen kräver obligatorisk föranmälan. Anmälan om deltagande på visningen skall göras till patrik.blomqvist@kronofogden.se eller på tel 010-572 37 85 senast 2019-10-28 klockan 12:00.
Båten finns i Kil, Värmland.

Utlämning

Sker måndagen den 04 november mellan 14:30 och 15:00 på Enligt överenskommelse .

Avgifter

Inga avgifter tillkommer!

Övrig information

• För att registrera dig som kund måste du ha ett svenskt person- eller organisationsnummer.

• Allt vi säljer säljs i befintligt skick. Vi kan inte lämna garantier för funktion, ursprung, kvalitet eller äkthet. För att du ska känna dig trygg att lägga bud har vi visningar av allt vi säljer. Var och när visningen är står i annonsen.

• Reglerna i distansavtalslagen gäller inte när du handlar av oss.

• Det vi säljer via nätauktion kan du bara lämna bud på via vår auktionssajt. Dina bud är bindande och vi avgör om ett bud kan godtas.

• Du ska betala det du köpt inom två dagar. Var och när du sedan kan hämta ut det står i annonsen. Om du hämtar egendomen senare kan det tillkomma en kostnad för magasinering. Om egendomen inte hämtas så skrotas den, även om du har betalat. Först får du dock en påminnelse om att hämta ut egendomen.

• I vissa fall kan vi skicka det du köpt. Då framgår det i annonsen. Fraktkostnad ingår inte i budet utan betalas av dig som vunnit budgivningen. Kronofogden erbjuder ingen försäkring. All frakt sker på köparens risk.

• För att ingen ska tvivla på vår opartiskhet får ingen anställd vid Kronofogden köpa egendom vid exekutiv försäljning.

• Att någon har överklagat ett beslut påverkar inte omedelbart försäljningen. Däremot kan domstolsbeslut i vissa fall påverka dig som köpare. Det är framförallt på två sätt: domstolsbeslut om hävning och domstolsbeslut om inhibition.

FULLSTÄNDIGA VILLKOR

RÄTTSINFORMATION

Betaltjänst

Nu kan du även betala våra fakturor med bla kortbetalning direkt här på nätet. Logga in på "Mina sidor" för mer information.